PINTURA INDUSTRIAL

A PINTFER DECORACIÓ, SL coneixem les necessitats de qualsevol empresa i el difícil que resulta perdre una decisió com pintar. Per això anem més enllà de la millor qualitat-preu, adaptant, el nostre servei a les necessitats específiques del client i si es necessari, al seu horari.

Disposem d’equips especialitzats per cada necessitat, pintat interiors o exteriors de naus, rotulant logotips, pintant terres, valles...
La nostra experiència ens permet treballar de manera àgil i ràpida amb un equip de pintors especialitzats i productes específics per cada aplicació: pintures epoxi, pintures de poliuretà, pintures anti-microorganismes, etc.
Tots els productes utilitzats per PINTFER DECORACIÓ, SL  conten amb la garanties i certificats específics per cada aplicació i amb l’assessorament tècnic de les principals marques de l’estat.

Pintura d’oficines:

PINTFER DECORACIÓ,SL en pintar, busquem quelcom més que la millor qualitat-preu que vostè pugui trobar. Busquem la seva satisfacció, assessorant-lo per crear l’espai idoni per treballar.

Esmalts, lacats, semilacats, pintura plàstica, estuc venecià, drapejats, gotelé... tenim un mon de colors, tècniques i combinacions a la seva disposició per crear una zona on treballar millor.

Pintura de naus industrials:

PINTFER DECORACIÓ, SL li pintarà la seva nau industrial assessorant-lo en l’elecció del tipus de pintura específic que li convé en cada part de la seva indústria: pintura ignífuga per les estructures metàl·liques; pintures epoxi, de poliuretà, clorocautxo, acrílica, etc. en paviments,...

Tots els productes utilitzats per la nostra empresa conten amb la garantia i certificats específics per cada aplicació, contant en cada moment amb l’assessorament tècnic de les principals marques del mercat

C/Vilamalla, 12 - 14 VILAFANT Tel. 972 50 62 55 / FAX 972 50 62 55 - email: pintferpauli@vodafone.es